Gästlägenhet

När du har besök som behöver en sovplats har du som medlem i föreningen möjlighet att boka vår gästlägenhet som finns på bottenplanet på Vinodlargatan 2. 

Det finns sovplats för fyra personer i lägenheten, en bäddsoffa för två och två separata extrasängar.
Täcken och kuddar finns att låna i lägenheten (gästen tar själv med lakan, påslakan, örngott och handdukar).

Lägenheten är utrustad med bord och stolar, kyl och frysfack och två spisplattor. Det finns även kaffebryggare, mikrovågsugn och TV samt tallrikar, glas, muggar och bestick. WIFI - Det finns tillgång till internet. 

Hur gör man en bokning

Gå ner till bokningstavlan som sitter mitt emot gästlägenheten på Vinodlargatan 2. Du behöver den elektroniska nyckeln. (elektroniska nyckeln, samma som för ingång i port)

Bokning via webben

Du kan även boka via webben: Klicka här

Loggar in med ditt användarnamn (lägenhetsnummer, röd skylt på utsidan av din ytterdörr) samt lösenord, där du skriver 1111

Hur betalar man för gästlägenheten

Kostnad: 400 kr per dygn, betalning för bokningen skall vara inne (synlig) på föreningens konto senast tre dygn före hyrestillfället.

Clearing: 6155 Konto: 936 303 328
Bank: Svenska Handelsbanken
Swish nr: 1231415777

Vid betalning ska du ange:  Lägenhetsnummer som är fyra siffror (röd skylt på utsidan av din ytterdörr) och hyresdatum ( år/mm/dd - år/mm/dd )
Ex: Lägenhetsnummer: 7034 Datum: 190918-190921


Du som medlem i föreningen är ytterst ansvarig för att dina gäster sköter sig under hyresperioden och att de lämnar lägenheten städad. (Se Informationslapp som är uppsatt i lägenheten.) Om föreningen blir tvungen att anlita någon för att städa efter dina gäster så kommer kostnaden för detta att debiteras dig.

Att tänka på (In- och utflyttning)

Tänk på att det är inflyttningsdagar som bokas, trots att du disponerar lägenheten till 12.00 dagen efter. Bokar du utflyttningsdagen kommer du att få betala för den också. Du använder den elektroniska nyckeln för att komma in i lägenheten.

Klockan 12.00 på utflyttningsdagen slutar nyckeln att fungera så då måste det vara städat och klart. Det är du som medlem som har ansvaret för att din gäst lämnar lägenheten i gott skick.

Observera att du inte får någon bekräftelse på din bokning, du måste själv notera din bokning. Efter att du färdigställt din bokning, kontrollera på bokningslistan att den finns med, innan du loggar ut.

Ytterporten för att komma in efter 22.00 behöver bostadsägaren låna ut nyckel till sin gäst.

Ordningsregler

 • Högsta antal nätter som man får boka är sju.
 • Gästlägenheten kan bokas tidigast 6 månader i förväg.
 • Betalning för bokningen skall vara inne (synlig) på föreningens konto: Clearing 6155 Konto 936 303 328 senast tre dygn före hyrestillfället.
 • Vid betalning ska du ange: Lägenhetsnummer som är fyra siffror (röd skylt på utsidan av din ytterdörr) och hyresdatum ( år/mm/dd - år/mm/dd )
  Ex: Lägenhetsnummer: 7034 Datum: 190918-190921 
 • Det är många som vill utnyttja förmånen. Vid avbokning senare än tre dygn före hyrestillfället måste du ändå betala hyran.
 • Utebliven betalning gäller inte som avbokning.
 • Återbetalning av hyra vid avbokning genomförs inte. 
 • Djur är ej tillåtna i gästlägenheten nästa person som lånar den kan vara allergiker eller astmatiker.
 • Rökning är absolut förbjudet i gästlägenheten.